Підписатися на RSS

"Сонце України в наших руках" - обласний конкурс в НЦДЮТ

/Files/images/2016-2017r/yun_talanti/P4190010.jpg

У творчості немає відпочинку, вона вирує у юних душах, як сама природа у своєму розмаї.
Саме тому за сприяння Волинського державного центру естетичного виховання сьогодні в Нововолинському центрі дитячо-юнацької творчості відбувся конкурс талановитої молоді зі всієї області.
Свої творчі вміння молоді таланти демонстрували, виконуючи літературно-музичні та вокально-хореографічні композиції. Виступали вихованці з Володимир-Волинського центру позашкільної освіти, Цуманської загальноосвітньої школи, з Грядів, Ковельського та Любомльського професійних ліцеїв та інших навчальних закладів Волині. Наше рідне місто представили зразковий вокальний ансамбль «Паросток», зразковий гурток вокально-естрадного співу, вихованці гуртка «Культура мови і спілкування» НЦДЮТ, виконавши композицію «Він, вона і війна», та гурт «Срібні дзвіночки» Нововолинської спеціальної загальноосвітньої школи № 9 з літературно-музичною композицією «Оберіг».
/Files/images/2016-2017r/yun_talanti/P4190012.jpg То/Files/images/2016-2017r/yun_talanti/P4190017.jpg ж і присутні у залі, і самі учасники отримали величезний заряд позитивних емоцій та натхнення на подальший розвиток творчих талантів.
Ірина СМОЛІНСЬКА.
На знімках: під час заходу.
Фото Людмили ТРУБНІКОВОЇ.
"Сонце України в наших руках" - обласний конкурс у Нововолинську
Кiлькiсть переглядiв: 610

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.