Підписатися на RSS

Урочисте відкриття резиденції Святого Миколая

Святий Миколай у своєму маєтку знову зустрів нововолинських дітлахів. Урочисте відкриття резиденції відбулося сьогодні, 18 грудня, у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості.
На святковий захід завітало чимало нововолинців разом зі своєю малечею. Для найменших жителів шахтарського міста сьогодні створили справжню зимову казку і допомогли зануритися у прекрасний світ чудес.
Тут, у Резиденції Святого Миколая, усе викликає щире захоплення та відчуття свята – атмосфера, неймовірні декорації та прикраси, а ще неперевершений дух дива.
У вогнях нововорічної ялинки спалахували численні побажання миру, злагоди, щастя.
Насамперед, присутніх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами привітав перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський. Він побажав усім здійснення найзаповітніших бажань, миру й спокою в державі.
«Це свято завжди приносить віру в чудеса. І ми дорослі теж в це віримо, і щиро сподіваємось, що все буде якнайкраще. Тож вірте в дива і чудеса. І тоді вони обов’язково здійсняться. Й буде щастя, добро і мир», – зазначив він.
Святкової атмосфери святу додали вокальні й танцювальні колективи ЦДЮТу, ансамбль скрипалів дитячої школи мистецтв. Вони заряджали присутніх у залі на хороший настрій і позитивні емоції.
А ще талановиті артисти дивували вишуканими хореографічними композиціями, заворожували чуттєвою грою на музичних інструментах, завзято веселили публіку і зачаровували проникливим виконанням пісень у яких прославляли Святого Миколая і закликали присутніх наслідувати його, роблячи добрі справи.
Отож, Святий Чудотворець осів у своїй резиденції та чекає до себе в гості чемних малюків. До нього можна завітати на гостину, можна написати листа зі своїми побажаннями і залишити його для Святого Миколая, а ще можна розказати йому вірш та отримати подарунок.

За матеріалами Нововолинськ.com.ua

Світлини свята >>>

Rezydentsiya2019

Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.