Підписатися на RSS

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Різдвяні канікули» 2020

/Files/photogallery/1900/82338065_2420678804912127_7598509557144354816_n-696x450.jpg

10 – 12 січня 2020 року у Львові відбувся вже традиційний Всеукраїнський фестиваль-конкурс для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули».
Захід організований Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини. Його метою є відтворення традицій новорічно-різдвяних свят.
До речі, засновником і директором фестивалю, який проводять вже понад 27 років, є художній керівник Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, Відмінник освіти України Ярослав Биткалюк.
Фестиваль-конкурс мистецтв «Різдвяні канікули» – це велике мистецьке дійство в якому звучать стародавні колядки та сучасні пісні, дзвенять дзвіночки вертепів, бринить іскристий український гумор.
Участь у конкурсі взяло чимало талановитих вихованців закладів позашкільної загальної середньої, професійної, вищої освіти, музичних шкіл, шкіл нового типу, шкіл мистецтв та інших закладів освіти зі всієї України.
Оцінювали артистів у таких номінаціях: вокально-хореографічні, фольклорні колективи і вертепи, вокальні ансамблі, троїсті музики та солісти у жанрі народної музики, колективи народного танцю, колективи та окремі виконавці сучасного напрямку танцювального мистецтва, вокальні ансамблі та солісти з різних напрямків сучасної музики, читці, вокальні ансамблі, індивідуальні виконавці у жанрі класичної музики.
Побувало на Всеукраїнських змаганнях і багато юних нововолинських артистів. Вони вразили і глядачів, і членів журі своїми творчими, вокальними і танцювальними вміннями й підкорили усіх своїми цікавими, запальними й водночас, зворушливими виступами. І у результаті здобули чимало перемог.
У скарбничці нововолинців – гран-прі та низка призових місць.
Так, серед призерів – вихованці Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості. Зокрема, члени зразкового гуртка вокально-естрадного співу, керівником якого є Інна Кравчук. Денис Грищук здобув гран-прі. Люба Карпевич, Дарина Зубкович, Анна Здрок та Ірина Кусик привезли додому 2 премію. Роман Кузьміч і Ірина Кульба вибороли 3 премію.
Ансамбль скрипалів, який очолює Наталія Мельник, став щасливим володарем І місця.
Зразковий ансамбль народного танцю «Щасливе дитинство», керівником якого є Ілона Грицевич, здобув найвищу нагороду конкурсу – гран-прі.
Зразковий ансамбль «Паросток» НЦДЮТ (керівник Наталія Сидоренко) здобув 1 і 2 премію. Зокрема, став лауреатом 1 премії у номінації вертепів та 2 премії у номінації сучасної пісні. Окрім цього, солістка ансамблю Юліана Сімонова посіла І місце. Дует у складі Тетяни Лазаренко та Олександри Ревич – 2 місце. Також Олександра Ревич, у ролі солістки, зайняла 2 місце. Окрім цього, солісти ансамблю Анна Сушкова, Вікторія Левонтюк, Єльвіна Голюк, Тетяна Лазаренко і Станіслав Мартинюк вибороли 3 премію.
Серед лауреатів фестивалю-конкурсу і солісти вокального гуртка, керівником якого є Світлана Бортнічук. Зокрема, Віталіна Спічак отримала 1 премію, Анна Яковчук – 2 премію, Людмила Мужилко – теж 2-у, Шевчук Юліана – 3 премію і Боярин Ангеліна також 3-тю.

"Різдвяні канікули": нововолинці привезли нагороди із всеукраїнського конкурсу

СВІТЛИНИ КОНКУРСУ>>>

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.