Підписатися на RSS

Дитяча благодійність

Дітей гуртка «Любителів свійських та декоративних тварин» еколого-натуралістичного відділу Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості об’єднала велика любов до тварин . Саме тому Лінник Ангеліну двічі на тиждень привозить дідусь з міста Нововолинська у селище Благодатне. Дівчинка дуже любить доглядати за тваринками, спілкуватись із ними. Тварини – одні з кращих психотерапевтів. Вони, на відміну від багатьох людей, вміють слухати.
Лінник Ангеліна, дівчинка з великим серцем і щирою душею, поділилась із живим куточком молодняком рибок гуппій. Ці акваріумні красунечки є живородні, досить невибагливі в утриманні.
Цікаво знати, що гуппі – це перші акваріумні рибки, які побували в космосі на борту орбітальної станції «Салют – 5».
Діти, подарувавши своїх домашніх улюбленців, відчувають особливу відповідальність – щоразу до них заходять, доглядають, годують, спостерігають. Таке спілкування із тваринками завжди позитивно впливає на психоемоційний стан особистості.
Утримання домашньої тваринки – це завжди велика відповідальність. Але знаймо: люди, у яких вони є, живуть довше, хворіють менше, не схильні до стресу, депресій .
Зіркевич Ольга Миколаївна, керівник гуртків любителі домашніх та свійських тварин НЦДЮТ
Кiлькiсть переглядiв: 350

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.