Підписатися на RSS

«ПІЗНАЙКО» ЗАПРОШУЄ ДІТОК

Все в житті починається з малого: з зернини – хліб, з промінчика – зоря! Майбутнє кожної сім’ї, родини і в цілому України починається з дитини. Перші роки життя – це час, коли маленька особистість сприймає найбільше знань, формуються погляди, інтереси, проявляються перші риси характеру.
З сімейного гніздечка дитина робить перші кроки у світ людей, і як важливо, щоб перший досвід спілкування з дорослими, однолітками був позитивний, добрий, теплий. Саме таку атмосферу намагаються створити досвідчені педагоги у школі ранньої творчої орієнтації дошкільнят «Пізнай себе», яка діє на базі ЦДЮТ м. Нововолинська.
Це дворічна школа, де навчаються дошкільнята з 4 до 6 років. Педагоги з вищою освітою готують дітей до навчання у школі, дають перші знання з читання, письма, математики, англійської мови, вчать правильної поведінки в колективі. Приділяється увага духовному і патріотичному вихованню. На уроках музики, малювання, хореографії вчителі виявляють здібності й таланти маленьких вихованців. Уроки проходять в ігровій формі за сучасними програмами, використовуються нові методи і форми навчання.
Випускники школи «Пізнайка» з високими показниками проходять тестові іспити у школи та гімназію. Під час навчання мають хороші знання і добру поведінку.
На даний час триває набір діток 4-6 років на новий 2017-2018 навчальні роки. Навчання проходить у 2 зміни 4 дні на тиждень за посильну батьківську плату.
Педагоги школи щиро запрошують на навчання діток і запевняють батьків, що ті не пошкодують про свій вибір.
Світлана КОВАЛЬЧУК, керівник гуртка.
На знімку: випускники школи «Пізнайко» разом з педагогами і батьками.
Кiлькiсть переглядiв: 886

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.